Contact

 
UitvaartZorg L. Van Kuyk nv
Nieuwdreef 210
2170 MERKSEM
Tel.: 03 641 96 40 (24/24u)
Fax: 03 645 81 50
BTW BE0423 015 218
info@l-vankuyk.be
>> Ligging

Voorafregeling uitvaart en verzekeringen

Leg uw uitvaartkeuze en de praktische regelingen vast in een voorafregeling en breng de financiële regeling in orde via uitvaartverzekeraar Funalia.

Er bestaan 2 soorten uitvaartverzekeringen.

  • De kapitaalsverzekering zorgt ervoor dat bij het overlijden een bepaalde som wordt uitbetaald aan de begunstigde van de polis. Hij/zij kan dit geld dan aanwenden voor de begrafenis of crematie bij een uitvaartverzorger naar keuze.
  • De naturaverzekering keert nooit geld uit aan de nabestaanden. Een naturaverzekeraar zal de begrafenis of crematie zelf organiseren. Hier kijkt u best even na of er duidelijkheid bestaat over de vrije keuze van uitvaartondernemer. Indien dit wordt toegestaan, over welk budget kunt u dan beschikken?

Wat zijn de voordelen van een voorafregeling?

Een uitvaartverzekering is een manier om u financieel in te dekken tegen wat er ooit kan gebeuren. Hiermee bedoelen wij de kosten die nodig zijn om de uitvaart te dekken. Zo blijven nabestaanden hiervan bespaard en hebt u de zekerheid dat dit bedrag voorbehouden blijft voor uw uitvaart.

Het kapitaal bepaalt u zelf, naargelang uw behoeften in uw uitvaartvoorziening. U kunt hier in hoofdregel kiezen tussen een tijdelijke premiebetaling of een eenmalige premie bij Uitvaartverzekering Funalia aanbevolen door de Nationale Federatie van de Begrafenisondernemers.

Indien gewenst kunt u ook bij ons, Begrafenisonderneming L. Van Kuyk, uw uitvaartkeuze vastleggen.

Indien u meer informatie wenst over de verzekeringsopbouw van Funalia, kunt u contact opnemen met ons op het volgende nummer: 03 641 96 40 voor vrijblijvende informatie.

Begrafenisonderneming L. Van Kuyk nv Van Stralenlei 13 2170 Merksem Tel.: 036/ 45 80 48 (24/24u) Fax: 036/45 81 50 info@l-vankuyk.be